mandag 24. januar 2011

Pokal og helside i avisa.

Yngstemann deltok på sitt første skøyteløp i går! Han gikk både 100 og 400 meter. Og jammen resulterte det i at han dekker to av tre helsider fra løpet i lokalavisen i dag. Om jeg er stolt? Jaaaaa! Pokalen har fått hedersplass.

Når han fant artikkelen i avisa ved frokostbordet i dag, var første kommentar: "Jeg viste jeg ville finne det under SPORT." Overskriften var "Ekte idrettsglede". Jeg likte omtalen: "...minst like aktiv som sine gjevnaldrende kompiser." Bekrefter at noen mål vi har satt oss er mulig å realisere. Har ingen link til denne artikkelen.

Storebror var stolt tilskuer. Han liker også å gå på skøyter, men er ikke så glad i å bli sett på når han skal prestere noe. Og det er jo helt greit det også.

Takk for at vi bor i Norge og har tilgang på kompetanse og utstyr som gjør det mulig for barn med funksjonsnedsettelser å delta i dagligdagse fritidsaktiviteter.

Odalsportalen dekket også løpet, her er en link til den artikkelen. Har lånt bildet derfra: http://www.odalsportalen.no/artikler/2011/januar/resconmapei_2011-01-23.asp

Heia, heia, heia!!!!!!


På denne kjelken kan det monteres på både ski og rulleskøyter. Mulighetene er mange, det gjelder bare å ta sats og få det til å skje.

1 kommentar: