onsdag 12. mai 2010

El-hockey.

Har vært med yngstemann på el-hockey trening i Stangehallen i dag. Nesten en time kjøring hver vei...på en onsdag ettermiddag... Litt galskap, men alt for å delta i en lagidrett. Blir spennende å følge laget da! De har treningsdresser med navn på ryggen:)

Bakhjulet var nesten flatt når vi kom. Ikke ei eneste pupme å oppdrive. Det ble nok ganske tungt å styre den, for når treninga var ferdig kom det spontant; "Endelig, jeg blir så sliten i armen av å kjøre med punktert dekk...". Hadde med fotoapparat, men batteriet var flatt... Ja,ja, byr seg jo flere anledninger.

3 kommentarer:

 1. Hei Lene!
  Så utrolig koselig at du var innom bloggen min! Hvordan fant du meg? Jeg skal legge deg til listen min med en gang! Det blir fint å følge deg og familien din litt nærmere. Jeg tenker stadig på deg - helt sant! ;o) - og må si jeg beundrer deg stort. Egne bekymringer og problemer blir ganske så små i forhold til alt dere har vært igjennom og skal igjennom.
  Stor klem!

  SvarSlett
 2. Det er vel egentlig det utrolig kreative familiebildet deres som må få æren for at jeg fant deg...også litt facebook da... Helt fantastik deilig og morsomt å lese tankespinnene dine. Både fordi jeg kjenner deg igjen, kjenner meg selv igjen og kjenner litt igjen din mor...(ler litt inni meg og smiler over varme minner). Jeg er ikke opptatt av å veie bekymringer og problemer opp mot hverandre (juger kanskje litt, men håper du skjønner). Hverdagsproblemer blir ikke borte selv om andre mere prekære behov tar størst plass. Fikk litt klump i halsen når du beskrev oppstarten på jobb og kaoset du følte. Kjente meg absolutt igjen! Glad i minnene om deg og sitter her med varme tårer i øyekroken av at du ble den første som la igjen en kommentar på siden min =)Stor klem tilbake!

  SvarSlett
 3. Hei Kom over siden din da jeg søkte opp ordet el hockey med tanke på fremtidige reportasjer i Se og Hør. Flott hvis du kan ta kontakt med meg direkte på svend.aage.madsen@shf.no
  Hilsen
  Svend Aage Madsen,
  seniorreporter
  Se og Hør

  SvarSlett