lørdag 15. mai 2010

Våte kyss...


Det kan til tider føles ensomt å dele hus med tre stykker av arten det motsatte kjønn. Jeg innrømmer det gjerne... men det har sine fordeler også!

Yngstemann gir meg våte kyss flere ganger om dagen og deler gjerne ut komplement som "Du er den beste mamma`n i hele verden" og "Jeg elsker deg". Om jeg tar det til meg? Så klart!!!

Eldstemann bruker "Søta" for det det er verdt. " Kan du hjelpe meg å knyte skolissene, Søta?". Du ser vel for deg blikket også... og det virker! Vår dypsindige tenker kommer med mange gullkorn før han sovner om kvelden, her passer det å nevne "Jeg elsker deg så høyt at jeg vet ikke hvilke ord jeg kan bruke for å si det".

Godt er det å oppdage at grunnen for at de bruker slike ord og har evnen til å vise slike følelser, er at de har lært det gjennom sine viktigste rollemodeller...

Jeg er ingen helgen. I dag har jeg vært sur. Det startet med en dårlig hjemkomst fra jobb og så føles det som det har gått slag i slag utover ettermiddagen. Men litt humor har jeg da servert, dog av det ironiske slaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar